Onsdag 11/2

Hej !
Dagen min har sett ut följande. Vaknade klockan 09.00 av min väckarklocka. Klockan 10.20 åkte jag och min lillebror in till Heden och kollade bio, BOLT ! Väldigt söt film. Sedan gick syskonen tjock till donken och käka där :D Gottgott. Sedan tog vi bussen hem och allt var frid och fröjd !
När jag kom hem ringde jag Kajsa och pratade ganska länge med henne. Det var otroligt skönt <3.
Sedan gick jag till Becca och Johan och satt och tjötade lite där. Vi fortsatte ner til Hemmakväll ( ovanligt), där vi mötte upp Lorna :D, sen kom nisse med :)  , satt där ett tag, sen kom Björn och Bengan, dom lanar så dom köpte massa godis. haha . Sedan gick jag becca och Lorna till Kålles för dom två skulle käka. Sen kom såklart nisse och Johan och gjorde oss sällskap. Mycket trevligt ! :)
Och nu sitter jag här, får se vart kvällen leder !

Imorgon ska jag och kajsa in till stan och "fönstershoppa" i och med att båda är rätt pank just nu xD haha . Men det ska bli kul ! :)

Nu har jag inget mer att skriva, förutom att dagen än så länge har varit mycket lyckad !

Pusspådet <3
/ Therese


Kära lillebror, som dock ALDRIG kan vara normal på ett kort ;)

Måndag 9/2

Jahapp, då satt man här igen. Sjukt tråkigt att sitta inne klockan halv 8 på en kväll när man har lov. Men det finns inte så mycket att göra idag, så då kan man lika gärna vara hemma :)

I helgen har det väl inte hänt så mycket. I fredags, hm då var det skola. Sen kommer jag inte ihåg vad jag gjorde. Jo jag tror att jag träffade Tommi och Patrick en stund. Sen i Lördags, var jag med lite folk på otroligt roliga hemmakväll, haha hamnar alltid där. Sen gick jag och Lorna nog, och drog då till Lindome, där vi träffade Mattias och hans 3 kompisar. Va där en stund. Sen när vi skulle åka hem så träffade vi BT och hennes halvsyrra Sophie tror jag att hon hette. Kommer inte riktigt ihåg. I söndags, då gjorde jag inte så mycket. Städade här hemma, plockade ordning lite i mitt rum. Senare på kvällen tog jag bussen upp till Bengan och sov sedan där. Vi kollade på The Footballs Factory, sjukt bra film ! :D Sen somnade jag. Sen ïmorse när jag vaknade åkte jag hem och gjorde inte så mycket.

Vad som händer nu i veckan får vi se :) Ska träffa Yennie vet jag iallafall, det ska bli väldigt roligt :D

Ha det fint !
Pusspådet <3
/ therese

Jag och Jesper partar loss hemma hos bengan ! :D Blir glad av den bilden :D