.

Peace and Love.
<3


Onsdag

Blev änna lite sugen på att börja blogga igen. Ingen aning om vad jag ska skriva om. Ingen aning om någon ens läser. Men det är skönt att bara skriva av sig ibland, tycker jag då!

Har ju inte skrivit så mycket det senaste, men det har helt enkelt inte funnits så mycket som jag har kunnat skriva om, här.

kan ju bara konstatera en sak. Att jag är jävligt trött på människor just nu, vissa iallafall. Folk som inte kan hålla sin käft stängd. Visst alla kan göra ett misstag. Det har jag också gjort, vilket jag ångrar nått så enormt. Men kan inte göra mer än att säga förlåt. Men att den personen man trodde stod en närmast inte kan hålla sin mun stängd till folk sårar en faktiskt mer än man tror. Men just nu orkar jag faktiskt inte bry mig längre! Skall enbart berätta saker för de få personerna jag VET jag kan lita på till 1000 procent. Dom är få, men dom finns.

Just nu känns allt, eller det mesta iallafall, hyffsat bra!
Skolan går helt okej, jag har jobb på helgerna ( STORT PLUS), jag har börjat ta körlektioner inför körkortet som så småningom skall komma! Jag har underbara vänner som ställer upp för mig.

Det ända som saknas nu är någon att hålla om, någon som får en att känna den där pirrande känslan i magen innan man ska träffa personen. Någon som bryr sig, och visar att han tycker om mig.
Men det kommer väl så småningom får vi väl hoppas. Man kan ju inte ha allt, RIGHT?!

Just det ! Jag ska snart till LONDOOOOOON !!! Med min far och lillebror. är sjukt pepp inför det. ! Skall kolla på alla sevärdigheter, PLUS att vi skall kolla på Arsenal - New Castle!!!!! ska bli så fruktansvärt kul!
Att spendera lite tid med pappa också ska bli så kul! Det behövs. <3

    

Så sjukt mäktigt kommer det bli ! Den 4 november drar vi ! WOOHOO.


Bra låt, OHJA :



OVER AND OUT!